Transport si retururi

Cugetarimeticuloase-ro.demo.ro (cugetarimeticuloase-ro.demo.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Livrare la domiciliu [Curier Clasic], Livrare in 3-5 zile lucratoare, 19,90 RON
  • Livrare la domiciliu [Curier Express], Livrare in 1-2 zile lucratoare, 25,00 RON

Statele Unite ale Americii

  • Livrare USA [Plata in avans], Peste 10 zile lucratoare, 165,00 RON

Alte locatii

  • International [Plata in avans], Peste 10 zile lucratoare, 135,00 RON

*Se va percepe o taxa vamala pentu tarile din afara UE


Conditii Retur

  • In cazul in care nu ati ales marimea potrivita sau doriti sa schimbati produsul din alte motive, acestea sunt conditiile de retur pentru comenzile dvs: Expediere prin orice curier la adresa: Bucuresti, Str Mosoaia 48-50, XPLICIT APPAREL- 0372380600  cu taxele de livrare platite de expeditor (client), ramburs 0. (Nu lucram cu Posta Romana)
  • In ziua in care primim coletul intra in productie produsele modificate si se trimit catre dvs in 3-5 zile lucratoare prin curier cu ramburs 19 lei (taxa de livrare.) Sau se analizeaza problema dvs si la cerere vi se restituie banii intr-un cont bancar furnizat de dvs in 3-5 zile lucratoare.

Formular Retur

Daca ati comandat de la noi si:

-  nu se potriveste marimea, va rog sa scrieti email cu numarul de comanda pe retur@xplicit.ro pentru a lua legatura cu colegii nostri.
- unul dintre produse prezinta defecte, va rog sa atasati poze si numarul de comanda pe email retur@xplicit.ro pentru a lua legatura cu colegii nostri in vederea schimbarii produselor.
- doriti returnarea banilor, trimiteti email pe retur@xplicit.ro cu contul IBAN al dvs, numele titularului, numarul comenzii si motivul returului.